Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak makul yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bap kellelığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler dâhilin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları kötüda mevki almaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Kısım dokumasında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve acıe dayanıklı içki hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların hafif tahliye yangın kapısı olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page